Information inför föreningsstämma 2021

Brf Postiljonen i Jönköping

Information inför föreningsstämma 2021

Vid föreningsstämman i april/maj kommer sittande styrelse att avgå och föreningen skall välja helt ny styrelse, 3-5 ledamöter, 1-4 suppleanter samt valberedning.

De som anmält intresse att delta i styrelsearbetet har hittills fungerat som adjungerande under 2020 har varit Oskar Mellergård, Mika Björkman, Alina Bentlund, Zandrah Andersson och Peter Sjöde.

Om någon ytterligare är intresserad av att engagera sig i kommande styrelse, vänligen anmäl detta senast 11 mars till Peab Bostad AB, Att: Camilla Andersson,
Box 877, 721 23 Västerås, eller mail: camilla.andersson@peab.se

I rådande tider kommer föreningsstämman att genomföras genom poströstning i enlighet med den tillfälliga lag som trädde ikraft 15 april 2020 och som förlängts till 31 dec 2021.

Röstblankett baserad på den enligt stadgarna fastställda dagordning för föreningsstämman kommer att skickas ut till samtliga röstberättigade med förslag till beslut för de olika beslutspunkterna. Det kommer även att finnas möjlighet att inkomma med ytterligare förslag.

Återkommer med mera information samt röstblankett så snart föreningens bokslut mm är klart.


Övriga hålltider är:

Kallelse:Skickas ut till boende ca: 4 veckor före stämman

Dagordning:Enl. kallelse (se stadgarna)

Årsredovisning:Kommer att finnas tillgänglig på hemsidan ca: 2 veckor
före stämman.
http://postiljonen.smartbrf.se/

Motioner: Ska vara styrelsen tillhanda senast den 10 mars skriftligt till Peab Bostad AB, Att: Camilla Andersson, Box 877, 721 23 eller mail: camilla.andersson@peab.se

Rev.berättelse:Kommer att finnas tillgänglig på hemsidan ca. 2 veckor
före stämman.

Mvh

Styrelsen